QTS Acquires Netherlands-based Data Center Management Company Zentrys

Kom bij ons werken!

Zentrys groeit sterk. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe ‘Zentrysianen’!

Samenwerking vormt de basis van ons succes. Werken voor Zentrys betekent dan ook werken binnen een hecht team. Iedere dag opnieuw ondersteunen we elkaar en zorgen we samen voor een uitstekende dienstverlening.

Gelukkige werknemers leiden tot tevreden opdrachtgevers. Daarom vinden we het bij Zentrys belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Dat kan alleen als het werk je interesseert, nu en in de toekomst. We zorgen voor nieuwe uitdagingen en vinden het belangrijk dat je kan blijven groeien. Zo bieden we voortdurend opleidingen en trainingen aan om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om je eigen eenheid op te zetten en projecten te leiden.

Bekijk al onze vacatures hier.

Heb je vragen over een vacature? Of denk je dat je ons team kunt versterken buiten onze openstaande vacatures om? Stuur dan je vragen of open sollicitatie naar recruitment@zentrys.com en laat ons weten waar je naar op zoek bent. We sturen altijd een reactie en nemen contact met je op als er een passende vacature voor je is!

Zentrys University

Heb jij interesse in datacenters? Maar weet je niet zeker of je wel de juiste opleiding of ervaring hebt? Schrijf je dan in voor de Zentrys University!

Bij Zentrys zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ook wanneer je een diploma hebt dat misschien niet precies aansluit bij de datacentersector. De Zentrys University is onze interne opleiding voor mensen met een passie voor datacenters en IT. Op basis van je kennis, ervaring en opleiding vinden wij een passend traject voor jou. Je leert er niet alleen over de laatste ontwikkelingen op gebied van datacentertechnologie en -ontwerp, maar gaat ook zelf aan de slag in een datacenter. Je loopt mee tijdens projecten en brengt meteen je kennis in de praktijk.

Zentrys University staat open voor iedereen met ervaring in de IT, met of zonder diploma. Wil je weten of je in aanmerking komt? Stuur dan een kort bericht naar recruitment@zentrys.com en vertel ons over je opleiding en ervaring in de IT en je motivatie om voor Zentrys te werken.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de techniek en wil je alles leren over datacenters? Zou jij graag in ploegendienst willen werken? Ben je fulltime beschikbaar, en ben je in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer?
Solliciteer dan direct en kom werken bij Zentrys!